Over Ons

Over de uitvinders van de Pongmaster

Wij zijn twee jonge ambitieuze ondernemers en wij zijn samen op het idee gekomen om een nieuw sensationeel product, genaamd Pongmaster te introduceren op de Nederlandse markt.
Wij vinden Pongmaster een origineel en sfeer verhogende gadget voor jongeren deze zomer. Het is een leuk product die gebruikt kan worden in het water maar zeker ook op het droge. Pongmaster is multifunctioneel, Check hieronder:

Je kan de Pongmaster gebruiken om:

 • Beerpong te spelen met je vrienden te water of op het land
 • Chill te dobberen op het water
 • Lekker in de zon een dutje te doen

Kort gezegd de ideale gadget om met je vrienden een fantastische gezellige zomer te beleven!

Wij staan voor een hoge kwaliteit van onze producten. Daarom hebben wij een leverancier die ons de beste en sterkste kwaliteit levert zodat onze producten voldoen aan de wensen en eisen van de klant en zodat jullie lang plezier van de Pongmaster kunnen hebben.

Onze missie en visie is om jongeren uit Nederland kennis te laten maken met nieuwe originele gadgets. Pongmaster is de eerste gadget die wij aanbieden maar in de toekomst zullen er meerdere volgen. Deze gadgets moeten bijdragen aan de sfeer en gezelligheid tussen vrienden onderling. Dus ben jij op zoek naar grappige, originele en leuke gadgets voor jezelf en voor je vrienden? Hou dan www.outoftheboxdrinking.nl in het vizier!

Bart & Rick

Contact Ons

Tel: 06-28095033
info@outoftheboxdrinking.nl

Wie Wij Zijn

 • bart rinsma

  Bart Rinsma

  Founder & Marketing

 • rick schot

  Rick Schot

  Founder & Sales

Updating…
 • Geen producten in je winkelmand.